HomeOver ons

Over ons

Wij zijn Bertram van Zuiden en Simon Zeeman.

Vrienden geworden via de duivensport en dat houden we al een kleine 20 jaar vol. Al veel jaren zijn wij bezig met duivenverkopen. We hebben verschillende verenigingen, afdelingen en goede doelen goed geholpen. Wij hebben dit gedaan voor verschillende duivenveilingsites, zodra wij hulp boden ging het heel goed met de site, daarna ging het vaak bergafwaarts.

Met deze ervaringen hebben wij nu besloten om een eigen duivenveilingsite te starten. Wij kunnen hierdoor nog meer service bieden aan onze klanten en kunnen we met onze kennis alle soorten verkopen tot een succes brengen.

Wij hebben beide ruime ervaring in de duivensport.

Bertram heeft sinds 2001 zelfstandig duiven. Hij heeft in zijn carrière verschillende teletekstvermeldingen op zijn naam staan en ook kopprijzen op afdelingsnivo.

Simon heeft sinds 1985 zelfstandig duiven. Op regionaal nivo heeft hij verschillende topkampioenschappen op zijn naam staan. Daarnaast is hij bestuurlijknivo op verschillende nivo’s actief geweest.

Wij willen graag een service gerichte site op de been krijgen, waarbij de klant nog koning is en de koper tevreden zijn hok kan versterken. Wij hopen hiermee een middelpunt voor de Nederlandse Duivensport te creëren, waarbij duivenmelkers van alle nivo’s zich thuis zullen voelen.

Voor meer informatie over de duivensport van Bertram, kunt u ook een kijkje nemen op de website www.lbvanzuiden.nl