Het meest exclusieve veilinghuis voor sportduiven

Voor alle verkopen van grote en kleine liefhebbers
Voor alle soorten verkopen, bonnenverkopen, veilingen, vaste prijzen

Veiling Verkocht

Veiling seizoen is gestart

De eerste bonnenverkoop loopt inmiddels, nl die van de najaarsklassiekers t.b.v het RonaldMcDonaldhuis

Binnenkort start ook een bonnenverkoop van Johan Nitrauw ook t.b.v. het RonaldMcDonaldhuis

Verder in het jaar komen er nog bonnenverkopen van de afdeling Friesland en PV Flevoland.

Ook het veilingseizoen van de individuele liefhebbers gaat binnenkort van start, informatie hierover zal binnenkort volgen.

Bonnenverkopen gratis op duivenveilingn.com

Onze basis ligt bij bonnenverkopen voor verenigingen, afdelingen en goede doelen. Om deze reden willen wij ons extra inzetten voor deze tak van onze duivensport. Bij ons zit er geen kosten aan uw bonnenverkoop en u krijgt een maximale service.

Het is belangrijk dat we de duivensport gezond houden door de clubkas een beetje te spekken. Het is ook belangrijk dat we ons maatschappelijk betrokken tonen als volkssport.

Om uw bonnenverkoop tot een succes te maken bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag ons naar de mogelijkheden en plan met ons het juiste moment om uw bonnenverkoop te plaatsen.

U kunt de tekst van uw verkoop en een mooie foto voor de verkoop bij ons indienen.

Van de bonnen kunt u de tekst van het item met 2 foto’s en evt een stamboom bij ons aanleveren.

Al deze informatie kunt u zenden naar info@duivenveilingen.com .

Uw bonnenverkoop blijft 2 weken op onze site staan. Onze site is erg gebruiksvriendelijk. Waar uw bieders toch de weg kwijt raken, kunnen ze van ons alle steun krijgen om de weg op de site te vinden.

Een half uur na afloop van uw veiling krijgt de hoogste bieder een mail via duivenveilingen.com waarin uw informatie wordt doorgegeven, waarvan vooral de IBAN gegevens van uw organisatie. Dit laatste levert 150% meer respons op in de eerste dagen van de verkoop, waardoor u hem sneller kan afsluiten.

Op de maandagavond na de verkoop ontvangt u een overzichtelijke lijst van de verkochte bonnen en de kopers van de bonnen.

Wilt u meer ondersteuning dan kunnen wij u dat aanbieden tegen een kleine vergoeding.

U kunt dan denken aan het beschrijven van uw bonnen en/of de afwikkeling na de verkoop. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Laat weten wat uw wensen zijn en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Deze veilingsite loopt nu voor het derde jaar, de afgelopen zomer hebben zij hard gewerkt om hun site nog wat te veranderen:

  • De biedingen lopen vanaf 25 euro. Indien u 40 euro bied zal deze als automatisch bod worden meegenomen. Dit houdt in dat u bod eerst als 25 euro wordt meegenomen, bied iemand anders 30 euro, wordt dit automatisch verhoogd naar 35 euro en komt weer op uw naam.
  • Het vinden van de verkopen is iets veranderd: indien u rechtstreeks op bonnenverkopen drukt op de voorpagina of in de bovenbalk dan kunt u per verkoop of deel van de verkoop zien welke bonnen daar in zitten. Als u via bonnenverkopen kiest voor lopende veilingen kunt u alle bonnen in 1 keer zien, let wel op want dit kunnen bonnen zijn uit meerdere verkopen. Onder komende veilingen ziet u de bonnen die binnenkort van start gaan.
  • Er is ook een extra ingebouwd om de veiling goed te kunnen volgen of om te zien of u overboden bent:

Dit is te vinden onder “bied nu”, onder deze knop vindt u ook de informatie van de bon.