12 top overnachtduiven met geweldige afstamming t.m. 22 december 2022

In deze verkoop 12 top overnachtduiven. De liefhebber biedt deze duiven aan, omdat hij heeft besloten het programmaspel op te pakken en hierdoor zijn deze kweekduiven overbodig geworden. In deze verkoop topduiven van Inteelt Dopke Auke Heidstra Drachten, Rekker Westra Berlikum, Johan Vink Balk, Benno Kastelein Hengelo, Frank Zwiers Terheijden, Chris Paauwe Kruiningen, First Pize Pigeons

Gegevens over deze kavel
Totaal aantal in deze categorie12
Gemiddelde opbrengst per duif273,33
Totale opbrengst3.280,00
13 super marathon jongen van het kapitale kweekhok Arjan de Jonge Midwoud t.m. 23 december

Arjan heeft met zijn vader Jaap heel wat jaren top gevlogen vanuit Swifterbant. Ze hoorde bij de kampioenen van de IJsselmeerpolders Na een verhuizing naar Midwoud in Noord-Holland is hij stap voor stap weer een stam aan het opbouwen. Op dit moment om te kweken, maar wie weet komen er ook weer vlieghokken in Westfriesland. Arjan heeft een neusje voor goede duiven. Alleen de beste zijn goed genoeg voor hem. Door vriendschap met Kees Bosua verhuizen er regelmatig het beste van het beste van Dordrecht naar Midwoud. Daarnaast is Arjan over te vinden om een goede duif te scoren. Voor hem is het belangrijkste dat in de lijnen zitten die hun genen heel goed doorgeven. Kosten nog moeite zijn door hem gespaard om deze parels te vinden. In deze verkoop jongen uit de lijnen Somerai stamduif hok Henri Hoeks, Levi A. Kuyt, Balomessi Verweij De Haan, Maximus en Beleza Koopman, 1e Nationaal Ace Gebr. Jacobs, De Vale en Rooie Japie H. Zwiers, Zwart Goud, Romee en Orion Jellema, Tripple 8 Mark v.d. Berg, Double National 2 Frank Zwiers, Frankenstein Arjan Beens, De Zwarte Panter J. Moedt. Waar er bij de duif een geslacht bij staat heeft de liefhebber dit zo goed mogelijk proberen vast te stellen, maar bij een jonge duif is dit niet met zekerheid vast te stellen, dus de geslachten zijn onder voorbehoud.

Gegevens over deze kavel
Totaal aantal in deze categorie12
Gemiddelde opbrengst per duif75,83
Totale opbrengst910,00
Diverse super dagfond jongen en 1 marathon jong van het kapitale kweekhok Arjan de Jonge Midwoud t.m. 3 januari 2023

Arjan heeft met zijn vader Jaap heel wat jaren top gevlogen vanuit Swifterbant. Ze hoorde bij de kampioenen van de IJsselmeerpolders Na een verhuizing naar Midwoud in Noord-Holland is hij stap voor stap weer een stam aan het opbouwen. Op dit moment om te kweken, maar wie weet komen er ook weer vlieghokken in Westfriesland. Arjan heeft een neusje voor goede duiven. Alleen de beste zijn goed genoeg voor hem. Door vriendschap met Kees Bosua verhuizen er regelmatig het beste van het beste van Dordrecht naar Midwoud. Daarnaast is Arjan over te vinden om een goede duif te scoren. Voor hem is het belangrijkste dat in de lijnen zitten die hun genen heel goed doorgeven. Kosten nog moeite zijn door hem gespaard om deze parels te vinden. In deze verkoop 9 zomer jongen van dagfond afkomst met een geweldige afstamming. In deze verkoop het beste van Team Bosua, de Bendner H. Scheffel, Jan Nijboer, Nakato (kleinkind Vechtmachine) Beute, Henri vd Berg (via vd. Goorbergh), Wim de Troy, Marina v.d. Velde, Frans van Linden en zoon, 1 zomer jong van marathon afkomst: NL22-8372198 Donkere Kras komt uit lijn super kweekkoppel "De 1336" en "Morsie" H. Zwiers Den Ham x de beste lijnen van Jelle Jellema Nijverdal Waar er bij de duif een geslacht bij staat heeft de liefhebber dit zo goed mogelijk proberen vast te stellen, maar bij een jonge duif is dit niet met zekerheid vast te stellen, dus de geslachten zijn onder voorbehoud.

Gegevens over deze kavel
Totaal aantal in deze categorie10
Gemiddelde opbrengst per duif68,50
Totale opbrengst685,00
Het beste van het beste van Appie Dunnink Staphorst 23 duiven

Door Erik Korteweg Urk wordt een complete stam aan Appie Dunnink duiven aangeboden. Appie staat wel bekend als het bijhuis van Anton Ruitenberg. In deze verkoop ook veel duiven van Hans Hak in de stamboom. De duiven zijn van een geweldige kwaliteit en kweek klaar. In deze verkoop super duiven van Appie Dunnink uit Staphorst. Vele liefhebbers slaagde met deze duiven, wat denkt u van Team Wilpstra uit Groningen, Hun duivenkolonie komt voor 90% van Appie Dunnink uit Staphorst. Zijn duiven komen weer voor het grootste gedeelte van wijlen Anton Ruitenberg. Vooral de duiven van Gebr. Scheele, Gaby Vandenabeele en Hans Hak presteren hier geweldig. Hier zijn nakomelingen van de Kannibaal, De Bliksem, het superkoppel van Braad/De Joode, via Hans Hak, etc te vinden. Het koppel 18-1503331 x 20-1126656 heeft al diverse goede jongen gegeven. De veiling start zaterdag 21 janauri om 12 uur en duurt tot dinsdag 7 februari 21 uur.

Gegevens over deze kavel
Totaal aantal in deze categorie23
Gemiddelde opbrengst per duif147,83
Totale opbrengst3.400,00