PV Flevoland Urk deel 4

Tussenstand deel 4 per 11-01-2024 22:30 315 euro

Tussenstand deel 3 per 11-01-2024 22:30 660 euro

Eindstand deel 2 1.095 euro

Eindstand deel 1  820 euro

Deze verkoop loopt van 26 december 2023 t.m. 16 januari 2024

In het jaar 2009 is onze vereniging gestart met een hand vol leden. Nu in 2023 hebben we 40 leden en zijn we qua grote de vierde vereniging van de gehele afdeling Friesland. Op het hoogte punt hebben we op 55 leden gezeten en waren we even de grootste vereniging van Friesland.

Onze vereniging bestaat uit leden uit een groot gedeelte van de provincie Flevoland, het grootste gedeelte komt uit Urk, Swifterbant is goed vertegenwoordigd, daarnaast Tollebeek, Ens, Biddinghuizen, Emmeloord, Nagele, etc.

Wij hebben een geweldig groot lokaal waar al onze activiteiten plaats vinden. 1 keer per jaar herbergen we ruim 200 mensen in het gebouw bij de prijsuitreiking van Najaarsklassiekers, waarbij wij bezoekers hebben uit Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen en Friesland. Dit is het grootste evenement wat wij organiseren en dit evenement vindt plaats vanaf de eerste week na het seizoen vier weken lang. Het goede doel bij dit evenement is het RonaldMcDonaldhuis Beesterzwaag.

In het seizoen wordt gestreden om verschillende afstandskampioenschappen. Dit wordt altijd gedaan in een gezellige competitieve omgeving. Binnen onze vereniging herbergen we grote en kleine kampioenen. Verschillende afdelingskampioenschappen werden al binnengehaald, vele Teletekstoverwinningen werden door onze leden behaald, ook bij de kampioenschappen op hoger nivo zijn leden van onze vereniging te vinden. Zelfs op ZLU nivo leveren we kanjers af met 2 internationale overwinningen en de beste Barcelonaduif over 3 jaar.

De postduivensport is voor alle leeftijden, maar het is niet onbekend dat de duivensport veel leden heeft boven de 60 jaar. Onze vereniging vormt hierin nog enigszins een uitzondering. In elke leeftijdscategorie zijn we goed vertegenwoordigd.

Om dit alles te kunnen blijven doen houden wij deze mooie bonnenverkoop met kansen voor iedereen om sterker het komende seizoen in te gaan. Pak uw kans !!!!

Deze veilingsite loopt nu voor het derde jaar, de afgelopen zomer hebben zij hard gewerkt om hun site nog wat te veranderen:

  • De biedingen lopen vanaf 25 euro. Indien u 40 euro bied zal deze als automatisch bod worden meegenomen. Dit houdt in dat u bod eerst als 25 euro wordt meegenomen, bied iemand anders 30 euro, wordt dit automatisch verhoogd naar 35 euro en komt weer op uw naam.
  • Het vinden van de verkopen is iets veranderd: indien u rechtstreeks op bonnenverkopen drukt op de voorpagina of in de bovenbalk dan kunt u per verkoop of deel van de verkoop zien welke bonnen daar in zitten. Als u via bonnenverkopen kiest voor lopende veilingen kunt u alle bonnen in 1 keer zien, let wel op want dit kunnen bonnen zijn uit meerdere verkopen. Onder komende veilingen ziet u de bonnen die binnenkort van start gaan.
  • Er is ook een extra ingebouwd om de veiling goed te kunnen volgen of om te zien of u overboden bent:

Dit is te vinden onder “bied nu”, onder deze knop vindt u ook de informatie van de bon.

Bonnenverkoop

Veilingen