Afdeling Friesland deel 2

Deze verkoop vindt plaats in 2 delen, dit tweede deel loopt van loopt van 4 maart 2024 t.m. 21 maart 2024

De afdeling Friesland bestaat uit 1.239 leden, voornamelijk afkomstig uit de provincies Friesland, Overijssel en Flevoland. Het is relatief gezien een jonge afdeling waar de duivensport nog bruist en in ontwikkeling is. Zo gaan we binnenkort weer een fysieke flitsende prijsuitreiking meemaken onder de naam FUID-festival. Om dit alles zo goed mogelijk te kunnen organiseren, wordt er elk jaar een grote bonnenverkoop gehouden. Ook dit jaar hebben we ruime toezeggingen gekregen van de kampioenen van onze afdeling. Wij willen de schenkers bedanken voor de schenkingen, die daarmee begrijpen dat door deze bijdrage de breedte sport wordt gediend in onze afdeling. Voor u een unieke kans om een bon aan te schaffen van zeer hoog nivo, want vele kampioenen van de afdeling Friesland behoren ook de kampioenen van Nederland.

Deze veilingsite loopt nu voor het derde jaar, de afgelopen zomer hebben zij hard gewerkt om hun site nog wat te veranderen:

  • De biedingen lopen vanaf 25 euro. Indien u 40 euro bied zal deze als automatisch bod worden meegenomen. Dit houdt in dat u bod eerst als 25 euro wordt meegenomen, bied iemand anders 30 euro, wordt dit automatisch verhoogd naar 35 euro en komt weer op uw naam.
  • Het vinden van de verkopen is iets veranderd: indien u rechtstreeks op bonnenverkopen drukt op de voorpagina of in de bovenbalk dan kunt u per verkoop of deel van de verkoop zien welke bonnen daar in zitten. Als u via bonnenverkopen kiest voor lopende veilingen kunt u alle bonnen in 1 keer zien, let wel op want dit kunnen bonnen zijn uit meerdere verkopen. Onder komende veilingen ziet u de bonnen die binnenkort van start gaan.
  • Er is ook een extra ingebouwd om de veiling goed te kunnen volgen of om te zien of u overboden bent:

Dit is te vinden onder “bied nu”, onder deze knop vindt u ook de informatie van de bon.

Bonnenverkoop

Veilingen

Johannes Keuning, Rottevalle. Bon voor 2 jonge duiven 2024 (begin mei, uit de kwekers).
Prijs:
Veiling is afgelopen
Durk Weidenaar Burdaard schenkt een zomerjong 2024 in overleg.
Prijs:
Veiling is afgelopen
Simon Kuipers- Kweekcentrum Friesland, Oudega. Bon voor een Jonge duif 2024
Prijs:
Veiling is afgelopen